Hos os er det også muligt at få et kundekort, så du kan få luft i budgettet selvom bilen trænger.

Altid 30-60 dages fri kredit.

Betal hele beløbet uden ekstraomkostninger
eller benyt dig af delbetaling

Rentefrit op til 12 måneder

Du ansøger hurtigt og enkelt direkte på værkstedet

kom ind til os:
Oksbøl Autoservice
Østergade 23
6840 Oksbøl
eller ring på Tlf. 7527 1134

Hos os kan vi også tilbyde AutOhjælp igennem Hella Servicepartner

Hvad omfatter AutOhjælp?
ved driftsstop eller uheld i Danmark – dog ikke Grønland og Færøerne –
og i europa ydes assistance på stedet i forbindelse med:

• Fritrækning
• Strømsvigt
• Døroplukning
• Brændstofudbringning **
• Fejltankning
• Knækkede nøgler
• Mistede nøgler
• Glasbrud / glasskade
• Tyveri - hvis køretøjet er meldt stjålet til politiet
• Lånebil til fordelagtig pris

Hvis uheldet ikke kan reparares på stedet,
køres din bil til os på værkstedet i Oksbøl.

Private personbiler op til 3500kg
12mdr. 399,-kr

Ring til os eller kom ind for at hører nærmere.
Oksbøl Autoservice
Østergade 23
6840 Oksbøl
Tlf. 7527 1134

Frihed under ansvar
Hella Service Partner er et netværk af mere end 300 frie autoværksteder fordelt geografisk i hele Danmark. Dialog i øjenhøjde, ærlighed og et højt kompetenceniveau hos vores folk er altafgørende for os. Vi har sat os et mål om at være et bedre bilværksted, derfor er det vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, også matcher dine forventninger som kunde. Det handler om tryghed. Og om tillid.

Hos os taler du altid med din mekaniker som den første. Biler er tekniske, og arbejde med biler er et faghåndværk, der kræver stor indsigt og specialviden. Derfor gør vi meget ud af at afstemme forventninger og drøfte både økonomi og mulige løsninger, inden du overlader bilen til vores mekaniker og autoværksted. Det er et fælles ansvar. Og samarbejde.

Garantien holder
Du kan altid vide sig sikker på, at din fabriksgaranti på bilen holder, så længe du overholder bilens intervaller for service. Vi følger bilfabrikanternes forskrifter og anvender konsekvent reservedele af en kvalitet, der matcher fabrikantens standard. Dernæst opfylder vi EU-reglementet på alle punkter og har altid adgang til alle bilens tekniske data. Vi er leveringsdygtige i alle reservedele fra dag til dag – også originalreservedele. Det betyder sikkerhed for dig som bilejer, så du altid kan være kørende, når du har behov for det.

Frit autoværksted giver glade kunder
I en undersøgelse udarbejdet af FDM, viser resultaterne, at kunderne på de frie værksteder typisk er fem procent mere tilfredse end på mærkeværksteder – uanset bilens alder. Alligevel vælger en større del af de nye bilejere at få bilen serviceret eller repareret på et mærkeværksted. Også selvom bilimportørerne ikke længere må stille som krav, at bilen netop bliver serviceret på ét af deres egne autoriserede værksteder men i stedet gerne må vælge et frit autoværksted og stadig bevare den fulde fabriksgaranti.

Det frie værkstedsvalg blev vedtaget tilbage i 2003, og det giver bilejerne en række gode fordele. I dag kan du som bilejer vælge et frit værksted, der både ligger tæt på din bolig eller arbejdsplads og som stadig har de helt rigtige uddannede folk og spidskompetencer og rammer for at servicere og reparere alle bilmærker. Både helt nye og ældre biler.

På gensyn hos Hella Service Partner

Hos Oksbøl Autoservice er det muligt at få attraktiv finansering på bilkøb.
Vi kan finansere både med og uden udbetaling, ring ind til os på 75271134 for at høre nærmere om et tilbud på en af vores biler. Hvis vi ikke lige har bilen tilsalg der lige er dig, så giv os et kald alligevel, så gør vi alt for at finde din drømmebil til den rette pris.Se længere oppe omkring vores kundekort, så er det også muligt at få finanseret regningen på din repartion af den gamle bil.